Referenties

Pierre Fauser verzorgt al geruime tijd stoelmassages voor MassageProfs. Pierre is betrouwbaar en neemt zijn werk serieus. Hij is een uitstekende masseur en neemt op subtiele wijze zijn Indische achtergrond mee in zijn werk. Hij masseert met hart en ziel en dat brengt hij over op de mensen die hij masseert. Het is fijn om mensen met echte passie voor het vak tegen te komen, Pierre is zo iemand.

Katrien de Graaf

MassageProfs

Referenties

Pierre Fauser verzorgt al geruime tijd stoelmassages voor MassageProfs. Pierre is betrouwbaar en neemt zijn werk serieus. Hij is een uitstekende masseur en neemt op subtiele wijze zijn Indische achtergrond mee in zijn werk. Hij masseert met hart en ziel en dat brengt hij over op de mensen die hij masseert. Het is fijn om mensen met echte passie voor het vak tegen te komen, Pierre is zo iemand.

Katrien de Graaf

MassageProfs

Sinds een aantal jaren verzorgt Katrien de Graaf van Massageprofs maandelijks stoelmassages bij ons bedrijf. Toen Katriens schema te druk werd, heeft zij twee alternatieve masseurs voorgesteld, waarvan Pierre er een was. Ons team koos toen unaniem voor Pierre, die hier sindsdien komt. Wij zijn allen zeer tevreden en behalve een moment van rust, krijgen wij allen een energieboost, die de prestaties op kantoor ten goede komen. Van harte aanbevolen.

Frank Sanders

General Director Infra Foodbrands

Enige tijd geleden toen de tijden voor de makelaardij gunstiger waren kwam Pierre regelmatig bij ons op kantoor langs. Meestal einde van de middag. Rustige plek opzoeken, stoelmassage voor mezelf en mijn medewerker. Daarna kon je er weer uren tegenaan en voelde echt de ontspanning. Heel knap hoe dat te realiseren in een half uur. Ik kan het elke ondernemer aanbevelen en zodra het budgettair weer uit kan mag Pierre wekelijks langskomen om de prestaties te verhogen en de mensen weer ontspannen te krijgen. Een aanrader.

Jaap Meijer

Soestdijk Makelaardij BV

Hilde Hofstee werkt bij EMI Music, één van de 4 toonaangevende muziekmaatschappijen in de wereld en de thuishaven van vele succesvolle en bekende artiesten. Ongeveer 1 x in de 6 weken komt Pierre bij ons en staat zijn dag al weken van tevoren vol gepland! Hij geeft 20 minuten een heerlijke massage, waarna je ontspannen je dag kan vervolgen! Wij zijn super blij met hem! Een echte aanrader!

Hilde Hofstee

EMI Music

In 2008 hebben wij via het bedrijf Bots Body Works kennis mogen maken met Pierre. We waren opzoek naar een vaste masseur die ons wekelijks kon voorzien van een half uurtje ontspanning van het werk, en het losmaken van vastzittende spieren, een hele goed preventie met betrekking tot klachten die voortkomen vanuit langdurig voor de computer te zitten. Nadat wij kennis hadden mogen maken met een aantal masseurs, waren wij unaniem; ‘wij willen Pierre!!’
De reden hiervoor is dat Pierre een luisterend oor heeft, klachten serieus neemt, advies geeft, en indien gewenst de massages afstemt op de klacht. Pierre is prettig in de omgang, en zeer geduldig.
Los van Pierre zijn houding ten opzichte van onze medewerkers zijn wij ervan overtuigd dat Pierre “magische” handen heeft, en weet iedereen door middel van zijn (stoel)massage-technieken, binnen no-time te laten verkeren in totale ontspanning.

Brenda Godeken

Office Manager Tibra Trading

Ik ben Pierre tegengekomen op een bedrijfsfeest dat ik georganiseerd had. Pierre was daar aanwezig om alle personeelsleden te voorzien van een stoelmassage. Aangezien ik lang ben en voornamelijk zittend werk doe, heb ik nog wel eens last van een stijve nek en schouders. Ik heb Pierre gevraagd mij wekelijks te masseren. Mijn klachten zijn stabiel geworden dankzij Pierre. Pierre straalt rust uit en heeft een enorme passie voor zijn vak!

Marijke van Werkhoven

Pierre Fauser reageerde direct enthousiast toen ik een stoelmasseur zocht. Als hoofd van de afdeling creatieve therapie van het Antoni van Leeuwenhoek te Amsterdam organiseer ik activiteiten. Op woensdag 6 november heeft Pierre geheel belangeloos stoelmassages gegeven voor de naasten en de patienten van het AvL tijdens de mantelzorg week 2013. Patiënten in het ziekenhuis hebben het zwaar want kanker en de behandeling van kanker is zwaar en zet je leven op de kop. Maar ook op de schouders van de familie en vrienden rust een zware taak: klaar staan met de auto, met eten of met een bemoediging. Mede dankzij de belangeloze inzet van Pierre konden we mantelzorgers van de patiënt met kanker heel even laten ontspannen. Hij kon voor iedereen tijd en energie nemen en speelde heel natuurlijk in op de beperkingen en mogelijkheden die er waren bij mensen. Zo kreeg iedereen die wilde van Pierre een hartverwarmende massage. Dit kado zal nog lang in onze herinnering blijven en in de herinnering van de patienten van het AVL.

Margriet Gordijn

Hoofd Creatieve Therapie AVL