Massage voorkomt spanningsklachten

Bij veel beroepen komen repeterende handelingen voor, waardoor je een kleine spier of spiergroep zwaar belast. Bijvoorbeeld als je lang achter een beeldscherm zit, typt, telefoneert of langdurig in een bepaalde houding staat. Op de bedrijfsvloer is stoelmassage niet meer weg te denken. Het voorkomt spanningsklachten als gevolg van stress en een niet optimale werkhouding.
Aanbod op maat
Met de jarenlange ervaring van Pierre Fauser kan hij een aanbod op maat maken. Via zijn netwerk kan hij met collega masseurs een bijeenkomst voor meer medewerkers tegelijk faciliteren. Stoelmassage is een welkome verademing voor je medewerkers.
Imago werkgever
Met het aanbieden van stoelmassage op het werk ben je als werkgever actief betrokken bij het welzijn van je medewerkers. Medewerkers ervaren het als enorm positief. Waardoor ze gemotiveerder zijn en bijdragen aan een prettige werksfeer op de afdeling. Medewerkers die goed in hun vel zitten presteren optimaal en je ziekteverzuim daalt.

Keuze uit het Sesari massage aanbod:

Wikipedia: Massage is de praktijk van het toepassen van gestructureerde of ongestructureerde druk, spanning, beweging, of trilling – manueel of met mechanische hulp – op de zachte weefsels van het lichaam